Huur een babyhuisje | U kunt hier vertrouwd een babyhuisje huren | Prijs
  • Volg Babyhuisje op Facebook
  • Volg Babyhuisje op Twitter
  • Volg Babyhuisje op YouTube
  • Like Babyhuisje.nl op Google

Een babyhuisje huren (voor kinderopvang, gastouder e.d.)

Als u een babyhuisje huurt bij Babyhuisje.nl kan je rekenen op professionele kwaliteit. De babyhuisjes zijn vervaardigd van hoogwaardige, duurzame materialen speciaal voor buiten. Bovendien voldoen onze babyhuisjes aan de allerstrengste eisen, Warenwetbesluit Kinderbedden en -boxen + Warenwetregeling nadere eisen kinderbedden en -boxen kinderopvang, EP 149 v4, waaronder EN 71-3. Let bij aanschaf van een babyhuisje altijd of het babyhuisje in het bezit is van dit keurmerk. Veilig en verantwoord buiten slapen kan in een babyhuisje van Babyhuisje.nl of Babyhuisje.be.

Huren is alleen mogelijk voor kinderopvangbedrijven, zoals kinderdagverblijf, gastouder, creches of onthaalouders. Onze babyhuisjes zijn geschikt voor baby's/kinderen van 0 tot 4 jaar.

Heb je vragen over de babyhuisjes of wil je een babyhuisje van ons huren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Algemene gegevens (huur)

Onze babyhuisjes zijn gemaakt van duurzaam hout speciaal voor buiten en afgelakt met kindvriendelijke verf. Het babyhuisje heeft een makkelijke inleghoogte van 1.00m. Door de wieltjes voorzien van rem is het babyhuisje makkelijk verrijdbaar. De babyhuisjes zijn voorzien van kindveilige sloten en een uitvalbescherming. Geschikt voor kinderopvang! Voor 0 tot 4 jaar.

Verkrijgbaar voor maar € 50,- excl. BTW per maand. Er wordt géén borg berekend. Gratis bezorging!

Klik hier voor meer informatie

Productgegevens

Productnaam: Babyhuisje/ Buitenbed

buitenbed

Afmetingen babyhuisje: l: 120 cm, b: 60 cm, h: 184 cm, Binnenmaat: l: 110, b: 60 cm, slaaphoogte: 100 cm

Aanbevolen matras afmeting lxbxh 110 x 60 x 8 cm.(maximaal 2cm korter en smaller dan de interne afmetingen, advieshoogte 8cm dik)

Prijs: € 50,- excl. BTW per maand. Na 1 jaar huur wordt het babyhuisje gratis omgeruild voor een nieuw babyhuisje.

Gratis bezorging Bezorging in Nederlanden België.

Bestellen

Heb je vragen over de babyhuisjes of wil je een babyhuisje van ons kopen of huren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Speciaal babyhuisje matras

Een op maat gemaakt matras speciaal voor onze babyhuisjes. Waterafstotend, maar toch ademend met afneembare hoes door handige rits aan de zijkant. Doordat het matras waterafstotend is hoef je niet bang te zijn dat het weer in het matras komt. Het matras is vervaardigd door een bekende matrassenfabrikant speciaal voor onze babyhuisjes.

Verkrijgbaar voor een vaste prijs van €79,- incl BTW.

Klik hier voor meer informatie

Productgegevens

Productnaam: Babyhuisjematras

babyhuisjematras

Afmetingen: l: 110 cm, b: 60 cm, h: 8 cm.

Prijs: € 79,- incl. BTW.

Bestellen

Heb je vragen over het matras of wil je een babyhuisjematras kopen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Leuke stickers

Sommige mensen vinden het leuk om het babyhuisje verder te pimpen. Dat kan met de bijbehorende stickers. Er zijn vijf verschillende varianten verkrijgbaar. De stickers moeten altijd aan de buitenkant van het babyhuisje worden geplaatst. Welke vind jij het leukst? Een sticker met de naam van jouw baby of ga je meer voor een neutrale variant?

Verkrijgbaar voor een vaste prijs van €39,- incl BTW.

Klik hier voor meer informatie

Productgegevens

Productnaam: Stickers

Afmetingen: l: 15 cm, b: 10 cm.

Prijs: € 39,- incl. BTW.

Standaard vier stickers op één drukvel.

Er zijn vijf verschillende varianten verkrijgbaar. Neutraal, stickers voor jongen of meisje. Eventueel ook mogelijk met de eigen naam van de baby, voor een extra persoonlijke tint.

Bestellen

Heb je vragen over de stickers of wil je een sticker kopen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.