Aanverwante artikelen | babyhuisjematras en vierseizoenen babyslaapzak (buitenslaapzak)
  • Volg Babyhuisje op Facebook
  • Volg Babyhuisje op Twitter
  • Volg Babyhuisje op YouTube
  • Like Babyhuisje.nl op Google

Aanverwante artikelen

Bij Babyhuisje.nl kan je ook terecht voor alle aanverwante artikelen. Zo bent u in één keer klaar. Of het nu gaat om een speciaal babyhuisjematras, een vierseizoenen babyslaapzak (buitenslaapzak) of leuke stickers om het babyhuisje te pimpen. Je vindt het allemaal bij Babyhuisje.nl

Heeft u vragen over de aanverwante artikelen of wilt u één van de artikelen kopen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Speciaal babyhuisje matras

Een op maat gemaakt matras speciaal voor onze babyhuisjes. Waterafstotend, maar toch ademend met afneembare hoes door handige rits aan de zijkant. Doordat het matras waterafstotend is hoef je niet bang te zijn dat het weer in het matras komt. Het matras is gemaakt door een bekende matrassenfabrikant voor onze babyhuisjes.

matras babyhuisje

Verkrijgbaar voor een vaste prijs van €79,- incl BTW.

Klik hier voor meer informatie

Productgegevens

Productnaam: Babyhuisjematras

babyhuisje matras

Afmetingen babyhuisjematras: l: 110 cm, b: 60 cm, h: 8 cm.

Prijs babyhuisjmatras: € 79,- incl. BTW.

Extra mogelijkheden: stickers voor jongen of meisje. Eventueel ook mogelijk met de eigen naam van de baby, voor een extra persoonlijke tint.

Heb je vragen over het matras of wil je een babyhuisjematras kopen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

×

Vierseizoenen babyslaapzak

De ideale baby en peuter slaapzak tot ruim 2,5 jaar voor buiten. Unieke 4 seizoenen uitvoering inclusief wandjes. Met één aanschaf helemaal klaar.

Het hele jaar door bruikbaar. Verkrijgbaar in 2 maten. Baby tot 7 maanden en peuter tot 2,5 jaar. Peuter uitvoering in lengte verstelbaar. Kleur: neutraal wit

babyhuisje_slaapzak_4seizoenenslaapzak

Baby 0 - 7 mnd: €55,- incl BTW.
Peuter 7 mnd - 2,5 jr: €94,95 incl BTW.

Klik hier voor meer informatie

Productgegevens

Productnaam: Puckababy: babyslaapzak

4 seizoenenslaapzak

De ideale buitenslaapzak als je baby slaapt in een babyhuisje. De slaapzak kunt u telkens gemakkelijk aanpassen aan de omgeving en de warmte van uw baby. De slaapzak bestaat uit diverse ‘lagen’ die samen of afzonderlijk te gebruiken zijn.

Met één en dezelfde slaapzak bent u jarenlang, zomer en winter helemaal klaar. Puckababy The Bag; de ideale slaapzak voor jarenlang veilig slaapplezier.

Heb je vragen over de vierseizoenen babyslaapzak (buitenslaapzak) of wil je een babyslaapzak kopen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

×

Leuke stickers

Sommige mensen vinden het leuk om het babyhuisje verder op pimpen. Dat kan met de bijbehorende stickers. Er zijn vijf verschillende varianten verkrijgbaar. De stickers moeten altijd aan de buitenkant van het babyhuisje worden geplaatst. Welke vind jij het leukst? Een sticker met de naam van jouw baby of ga je voor een meer neutrale variant?

Verkrijgbaar voor een vaste prijs van €39,- incl BTW.

Klik hier voor meer informatie

Productgegevens

Productnaam: Stickerset Babyhuisje

Stickerset voor babyhuisje

Afmetingen sticker: l: 15 cm, b: 10 cm.

Prijs per vier stickers: € 39,- incl. BTW.

Standaard vier stickers op één drukvel.

Er zijn vijf verschillende varianten verkrijgbaar. Neutraal, stickers voor jongen of meisje. Eventueel ook mogelijk met de eigen naam van de baby, voor een extra persoonlijke tint.

Heb je vragen over de stickers of wil je een sticker kopen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij informer je graag over de mogelijkheden.

×